Digitalni marketing

DA LI MI JE POTREBAN MARKETING?

Ko još nije shvatio suštinu i svrhu marketinga trebalo bi dobro da se zapita. Mi nećemo pisati razne nazive i rečenice kako bismo objasnili kako stići do publike jer definitivno, bar kod nas na Balkanu najbolji marketing kako se to popularno zove “od usta do usta“. Pa kakav je to onda koncept marketinga? Social Media Marketing oblikuje i dostavlja vrednosti kako proizvoda tako i usluge za krajnjeg korisnika. Prepoznavanje grupe ljudi kojoj se obraćate kroz potrebe i želje u kombinaciji sa zadovoljavanjem istih je najbolji način da postignete uspeh. Svako želi kvalitet i svako želi da prođe jeftino! Cilj je putem Social Media Marketing-a približiti publici zašto je baš taj proizvod/usluga adekvatan i najbolji za krajnje korisnike.

FDF MARKETING TIM!

Marketing je sačinjen od nekoliko segmenata koji ima za cilj usmeravanja proizvoda ili usluga od proizvođača prema potrošaču (korisniku, kupcu, klijentu). Najvažnija stavka marketinga jeste potpuna orijentisanost ka kupcima.

Način na koji FDF tim pristupa marketingu odražava se kroz analizu, pažnju, zainteresovanost i akciju a to su četiri koraka koja predstavljaju marketing. Slobodno možemo reći da je marketing umetnost kako iz potpune anonimnosti izaći na svetsku internet scenu što je svakako dugotrajan i trnovit proces!

KREATIVNI OPIS – COPY

Svaku fotografiju prati odrađena priča koju kažemo kroz kreativni opis ili “copy” koji se uvek nalazi ispod fotografije ili iznad u zavisnosti koja je društvena mreža u pitanju.

DRUŠTVENE MREŽE

USLUGE KOJE NUDI NAŠ TIM

- Profesionalno fotografisanje
- Profesionalno snimanje
- Kreiranje sadržaja za društvene mreže
- Kreiranje reklama za društvene mreže
- Izrada sajtova
- Izrada “Landing” stranica
DIGITALNI MARKETING JE NAJBOLJI NAČIN DA SVOJE POSLOVANJE POVEŽETE SA KORISNICIMA.

Društvene mreže ili Social Media Marketing je sačinjen od nekoliko segmenata koji ima za cilj usmeravanja proizvoda ili usluga od proizvođača prema potrošaču (korisniku, kupcu, klijentu). Najvažnija stavka marketinga jeste potpuna orijentisanost ka kupcima.

U 21. veku digitalni marketing je osnova svakog modernog preduzeća, a ovo se odnosi kako na male, tako i na velike firme. Svi ste nekada čuli komentar "Želeo bihi da budem prvi na Google", ili Šta je to Facebook pixel?" Nemojte trošiti svoje vreme, a ni novac jer na ova i još mnoga pitanja mi iz FDF tima možemo dati odgovor.

Prijavite se na našu mail listu!
Nikada nećemo proslediti Vaš mail trećoj strani.