PROIZVODI OD KLIRITA

PROIZVODI OD KLIRITA


Klirit ili pleksiglas predstavlja kliritnu ploču punog i providnog materijala koji se moze obojiti širokim spektrom boja, a svojim osobinama prednjači u odnosu na staklo jer je lakši i otporniji od njega. Ima mogućnost termo oblikovanja i transparentnosti i do 92 %, pa se od klirita mogu napraviti razni oblici po Vašoj želji.

U ponudi imamo kompletan asortiman u izboru boja svetskih brendova pa time možete unaprediti svoj dizajn i biti inovativni na tržistu, kreativni i jedinstveni, a naš tim je tu da Vašu kreaciju, želju i zamisao pretvori u finalni proizvod.

Od klirita mogu se napraviti razni reklamni proizvodi među kojima su stalci, info table, oznake za vrata, sitna galanterija.

PROIZVODI OD EVA PENE

U FRESH DESIGN FACTORY-u imamo Eva penu,materijal koji je napravljen od penastog, ali solidnog materijala,kojeg karakterišu jarke boje, fleksibilnost i elasticnost i može se upotrebiti kao osnova raznovrsnog reklamnog materijala. Koristi se za izradu kreativnih privezaka, kalupa, podmetača, oglasnih tabli natpisa, izložbenih standova, trodimenzionalnih slova.

Posedujemo Eva penu u spektru raznih boja,veličina i debljina. Otporna je na atmosferske uticaje,koroziju i hemikalije i odlične su za štampu,lakiranje i aplikaciju folija.

PROIZVODI OD DRVETA

Promotivni i reklamni materijal od drveta može biti savršen način da istaknete Vaš brend na specifičan način. Nudimo Vam mogućnost da se Vaš logo nađe na drvenim privescima, kuhinjskim setovima, kuhinjskim daskama i drugim proizvodima od drveta.

NAMENSKA PROIZVODNJA PO VAŠEM ZAHTEVU

NAMENSKE PLAKETE

Namenske plakete se najčešće proizvode od klirita zbog njegove mogućnosti lake obrade – isecanja, gravure i oblikovanja. Na njima se najčešće nalazi ugravirana posveta. Njihov elegantan izgled doprinosi tome da one budu idealan poklon, a kako se neretko dodeljuju kao priznanje ili nagrada trebaju odisati i luksuzom.

METALNA GALANTERIJA I LIVENJE

Bavimo se i izradom metalne galanterije i livenjem po Vašoj želji. Personalizovani privezak sa logotipom Vaše firme, značke ili medalje – mi proizvodimo sve!

Prijavite se na našu mail listu!
Nikada nećemo proslediti Vaš mail trećoj strani.