ŠTAMPA REKLAMNOG MATERIJALA

SITO ŠTAMPA

Sito štampa je jedna od najpostojanijih i najkvalitetnijih tehnika štampe koju firme najčešće koriste prilikom štampanja idejnog rešenja na proizvodima različitih veličina i materijala. Koristi se više od 100 godina u komercijalnom i umetničkom sektoru, a zbog svog širokog dijapazona primene može se štampati na tekstilnim, staklenim, drvenim i drugim različitim materijalima. Može se štampati u više različitih boja. Pored velike primene u tekstilnoj industriji,sito štampa je primenljiva i u drugim industrijskim granama a naročito za štampu gotovih reklamnih proizvoda.

Prednosti sitoštampe su:
-Odličan odnos cene i kvaliteta prilikom izrade većih tiraža
-Sjajna reprodukcija boja
-Dugotrajna i kvalitetna štampa
-Štampa koja je otporna na različite temperature pranja

UV ŠTAMPA

UV štampa je jedinstveni oblik digitalne štampe koji se u štamparskom svetu koristi za izradu brendiranih reklamnih materijala manjih tiraža, kao i u slučajevima kad postoji potreba za brendiranjem u više boja ili efektnom štampom u rasteru.

UV štampanje se obično vrši pomoću UV LED štampača procedurom nanošenja boje na materijal, nakon čega specijalno dizajnirana ultra-ljubičasta svetla emituju UV svetlost na boju i tako je trajno učvršćuju.

UV štampa se koristi za široki spektar materijala: staklo, drvo, plastika, PVC, klirit i još mnogo drugih materijala. Kvalitetni i jasni printovi se postižu u svakom trenutku, a slike su dugotrajne jer je UV boja otporna na agense korozije. Kao jedne od najvažnijih prednosti UV štampe su trajni i postojani otisci.Ova vrsta štampe je i ekološki prihvatljiva.

TAMPON ŠTAMPA

Tampon štampa je metod štampe koji se koristi za dobijanje kvalitetnih otisaka u velikim serijama. To je stara tehnika štampanja koja je i dan danas neprevaziđena u pogledu brzine, postojanosti i oštrine otiska. Jedna smo od retkih štamparija u ovom delu Evropu koja u svom pogonu posedeuje četvorobojnu tampon mašinu sa mogućnošću da u toku jednog radnog dana uradi i do 15 hiljada otisaka!

Jedna od glavnih prednosti upotrebe tampon štampe je mogućnost otiskivanja na trodimenzionalnim površinama i proizvodima svih oblika i veličina. Nije važno da li su predmeti zakrivljeni ili imaju neravnu površinu, koristeći ovaj metod štampanja i dalje ćete postići kvalitetan otisak.

FIBER LASER YAG

Fiber laser poslednjih godina ima sve veću primenu u brendiranju reklamnih materijala. Odličan je za materijale od stakla i sjajnih metala gde obični laseri nemaju mogućnost vidljivog markiranja. Fiber laser mašine koriste vlaknaste lasere koji predstavljaju najnoviju vrstu laserskih mašina koje su se pojavile na tržištu. Ove mašine su izuzetno zastupljene u namenskoj proizvodnji, veoma brzo i izuzetno kvalitetno obeležavaju logo Vaše firme na proizvodima od metala. Pošto su u pitanju najnovije vrste laserskih mašine, odlikuje ih odličan kvalitet zraka, pouzdanije su i efikasnije u poređenju sa gasnim i polimernim laserima.

CO2 laser

CO2 laser je jedna od najefikasnijih tehnologija graviranja i sečenja različih materijala koja nudi mnoštvo rešenja za bilo koju industriju. Zahvaljujući ovoj tehnologiji u mogućnosti smo da našim klijentima u svakom trenutku sprovedemo u realizaciju najrazličitija idejna rešenja za koje se opredele.

Reklamni proizvodi za potrebe Vaše firme mogu se obrađivati sa CO2 laserom bilo da je u pitanju drvo, metal, klirit i razni drugi materijali. Izrada plaketa, graviranje rokovnika i šolja, pravljenje privezaka od eva pene, metala ili drveta mogu postati originalni zaštitni znak Vaše firme po kojima ćete biti jedinstveni na tržištu! Svojim klijentima u nameri da obezbedimo efektan promotivni proizvod često predlažemo kombinaciju više metoda štampe, gde CO2 laser predstavlja možda i najvažniji deo celokupnog procesa.

SAVIJAČICA KLIRITA

Mašina za savijanje klirita koristan je alat za omekšavanje i savijanje klirita, organskog stakla, pleksiglasa, lima i sličnih materijal u oblike po Vašoj želji.

Ima široku primenu u školskim tehničkim kursevima, pravljenju različiti maketa, pravljenju ukrasa i dekorativnih elemenata, izradi znakova, pravljenju vitrina, polica na pijacama, reklamnim rasvetnim kutijama, izradi umetničkog posuđa itd. Dobijanje zaobljenog izgleda je ono što npr. proizvode od klirita može učiniti da izgledaju izvanredno. Po potrebi, zakrivljeni proizvodi mogu biti bez dodatnog lepljenja ili spajanja čime se postiže besprekorna zakrivljena završna obrada.

ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

FRESH DESIGN FACTORY Vam nudi i štampu velikih formata. Ako tek otvarate svoju firmu ili samo imate zamisao kako Vaša reklama treba da izgleda, mi Vam možemo pomoći oko dizajna prilikom izrade. Mogu se stampati cirade, mat i sjajna PVC folija,Mash,blacklight film, city light, one way vision rupičasta folija, peskirna folija, X baneri i roll up-ovi. Imamo veliko iskustvo u brendiranju autobusa koji su odlično mesto za Vašu reklamu.

Ovakva štampa na velikom formatu može obogatiti izgled Vasih kancelarijskih prostora, izloga, možete brendirati svoja vozila i time postići efektniju i primetnu reklamu.

BRENDIRANJE IZLOGA

Brendiranje izloga ili poslovnih zgrada pruža novi sjaj vašim prostorijama a vašim klijentima efektno prenosi poruku koju želite da istaknete. Postanite prepoznatljivi i lako uočljivi izborom jedne od nekoliko mogućih opcija brendiranja:

Providne ili neprovidne PVC folije - mogu biti mat ili sjajne i najčešći su oblik brendiranja izloga. Uglavnom se koriste za parcijalno brendiranje staklenih površina.

One way vision ili perforirane rupičaste folije - koriste se za brendiranje izloga, prozora i staklenih vrata, uglavnom preko cele površine. Zbog svoje rupičaste strukture vidljivost iznutra nije smanjena dok se spolja vidi samo reklama ili poruka koju želite da prikažete.

"Mesh" cirade - rupičaste cirade namenjene za fasade zgrada i većih objekata. Baš kao i rupičaste folije, mesh cirade omogućavaju dobru vidljivost ka spolja i ne blokiraju ulazak svetlosti. Otporne su na vetar i sve vremenske uslove.

BRENDIRANJE VOZILA

Reklamirajte se efektno a povoljno - izbrendirajte vaša vozila i priuštite sebi pokretnu reklamu 24h dnevno gde god da se nalazite. Bilo da je u pitanju automobil, kombi, pick up ili kamion, radimo autografiku svih vrsta vozila.

Izaberite da li želite parcijalnu (brendiranje pojedinačnih delova vozila po vasem izboru - npr. samo logo ili slova) ili kompletnu autografiku (brendiranje cele površine vozila) a mi ćemo obezbediti najkvalitetniju sedmogodišnju foliju i UV zaštitu. Folija se oblikuje prema konturama vozila i ovako postavljena otporna je na sve vremenske uslove. Ova folija ne oštećuje originalnu farbu vozila tako da nakon skidanja farba ostaje ista kao i pre postavljanja folije.

Za kamione, pored autografike, obezbedjujemo mogućnost brendiranja cirada svih dimenzija po veoma povoljnim cenama.

Kontaktirajte nas i uverite se.

BRENDIRANJE BILBORDA I OBJEKATA

Bilbordi su najbolji način da prenesete vašu reklamu ili poruku velikom broj ljudi na prometnim lokacijama. Dimenziju i visinu bilborda određuju vaše potrebe. Mi ćemo, prateći vašu ideju, i željeno vreme prikaza reklame, da uradimo štampu i montažu na:

"Blue Back" papiru (ukoliko želite reklamu postojanu do 6 meseci), ili PVC foliji (postojana i otporna na sve vremenske uslove, pogodna ukoliko želite reklamu u vremenskom periodu preko 6 meseci). Pored bilborda, vršimo i kompletno brendiranje vaših poslovnih i prodajnih objekata na različitim visinama (pumpe, kiosci itd). Kompleksnost i visina terena za montažu nama nisu problem, već izazov!

FOTO TAPETE

Foto tapete su idealan način da ulepšate vaš ugostiteljski objekat, kancelariju, studio ili životni prostor. Po vašem izboru, ili našem predlogu, izrađujemo i postavljamo foto tapete različitih dimenzija i oblika. Ulepšajte prostorije u kojima provodite vreme i dajte im svoj lični pečat. Vaši zidovi će dobiti nov i osvežen izgled, i privući mnoge poglede. Radili smo do sad zidove na velikom broju teretana, igraonica, kafića i privatnih i poslovnih prostora.

Ako imate ideju, podelite je sa nama, i realizovaćemo je zajedno.

Kontaktirajte nas za više informacija, tu smo da pronađemo najbolje rešenje za vaše potrebe.

NAMENSKO BRENDIRANJE PULTOVA I ŠTANDOVA

Savremeno poslovanje zahteva stalnu potragu za novim klijentima. Ukoliko imate ograničen budžet a želte da istaknete vaš logo, firmu ili poruku, mi bismo želeli da vam pomognemo da nađete najbolju opciju za reklamiranje. U mogućnosti smo da brendiramo različite i oblike promo pultova, totema, roll up banera, A-banera, štandova, 3D slova. Uz naše predloge svako će naći svoj omiljeni način rekamiranja.

Povoljno i u kratkom roku. Pozovite nas!

BRENDIRANJE STAKLA

Da li ste nekad razmišljali o tome da čak i staklo može poneti vašu reklamu? Ne, ne mislimo samo na izloge već i na svaku drugu staklenu površinu u vašim prostorijama: stolove, vrata, pultove, ogledala i slično. Za vas možemo uslužno vršiti brendiranje na već postojećem staklu ili namenski izraditi kompletno brendirana stakla prilagođena vašim potrebama. Postojanost je zagarantovana zahvaljujuci specijalnim metodama koje koristimo prilikom brendiranja.

Kontaktirajte nas za više informacija. Otvoreni smo za vaše predloge.

Prijavite se na našu mail listu!
Nikada nećemo proslediti Vaš mail trećoj strani.