O Nama

Fresh design factory je kompanija koja dugi niz godina uspešno posluje u obalstima dizajna, brendiranja i distribucije reklamnog materijala. Pored reklamnog materijala klijenti nas prepoznaju u oblastima štampe i montaže velikih formata, gde sa ponosom ističemo svoju spsobnost da odgovorimo najsloženijim zahtevima naših klijenata.

Prateći svetske trendove marketinga poslednjih godina mnogo vremena i sredstava smo uložili u razvoj digitalnog sektora kompanije, zahvaljujući čemu danas opslužujemo naše klijente i u oblastima digitalnog marketinga. Od samog osnivanja kompanije trudimo se da svojim klijentima pružimo kompletnu uslugu, od razrade ideja preko izrade i realizacije projekata. Klijenti koji do nas dolaze preko poruke su najbolji pokazatelj da se nalazimo na dobrom putu. Ulaganjem u inovativne metode štampe i stalne edukacije zaposlenih omogućavaju nam da među prvima svojim klijentima nudimo najnovija marketinška rešenja.

Svojim sloganom „Mi štampamo sve... osim novca“ šaljemo poruku svojim klijentima da za našu kompaniju ne postoje ograničenja, da smo tu da ispunimo svaku želju klijenta i izbrediramo odredjene pozicije i proizvode na načine koji se klijentu na prvi pogled učine nemogućim. Pored usluga štampe i montaže naš prodajni tim u svakom trenutku je spreman da brzo odgovori na sve zahteve, a dugogodišnje iskustvo u poslu kojim se bavimo nam daje i mogućnost da sa klijentom razgovaramo savetodavno i na taj način pronađemo najbolje rešenje kako na samom polju kvaliteta tako i na polju ekonomičnosti.

MISIJA I VIZIJA

Misija kompanije Fresh design factory jeste da uz maksimalno stručne i motivisane radnike obezbedimo svojim klijentima najbolja marketinška rešenja, i da dugogodišnjim iskustvom doprinesemo da produkcija i finalni izgled svih rešenja bude izrađen u traženom roku i kvalitetu.

Vizija naše kompanije i pravac koji ćemo pratiti u budućnosti jeste u inovacijama rekalmnog materijala i marketinških proizvoda dobijenih kombinacijama štampe i obrade materijala najsavremenijim metodama štampe. Pored saradnje sa najuspešnijim kompanijama iz zemlje i regiona, svoju prepoznatljivost želimo da gradimo i po sopstvenim proizvodima koji će svoje mesto pronaći i na tržištu najrazvijenijih zemalja Evrope.

NAŠ TIM

PETAR BULATOVIĆ

direktor

Kreativna vizija i način poslovanja određena je na samom startu od osnivanja kompanije Fresh Design Factory na čelu sa liderom Petrom Bulatovićem. Njegova želja je da FDF postane sinonim za kvalitet, uslugu i odličnu saradnju, stoga se ulažu veliki napori da to tako i bude. Takođe, cilj je stvoriti dobre uslove, stručne i motivsane radnike koji će osigurati dobrobit kompanije kroz rast i dobro poslovanje, obezbeđenje kvaliteta života zaposlenih i zadovoljenja potreba klijenata. Desetogodišnje iskustvo stečeno edukujuće se kod najboljih prodavaca i najiskusnih štampara godinama unazad, kao i dugogodišnje edukacije kojima je i dan danas posvećen rezultirali su time da svoje znanje i iskustvo nesebično prenosi svojim saradnicima želeći da na taj način kompanija svojim klijentima pruži najkvalitetnije usluge.

Milica Stanojević

Finansijski direktor

Predrag Bjeletić

Izvršni direktor

Miloš Gigić

Direktor socijalnih mreža i video produkcije

Veljko Đuranović

Komercijalni direktor

Prijavite se na našu mail listu!
Nikada nećemo proslediti Vaš mail trećoj strani.